4.971 Görüntüleme Yaşanmış Hikayeler 0 Yorum

Hayatta hiç beklemediğim bir olaydı. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bebeğimi kaybedeceğimi de öğrendim. Doktorum sözü aynen şöyle idi: “Düşük yapma riskiniz çok fazla bu nedenle eğer isterseniz bu hamileliği sonlandıralım” deyişi beni yıktı. Donup kalmıştım o an sadece ''HAYIR OLMAZ'' dediğimi hatırlıyorum.

Sonra doktoru değiştirdik ve uzun bir doktor maratonuna girdik. Tabi etraf bir taraftan baskı yapıyor. “Ne olacak durumunuz?’’ Bu sorudan artık usanmıştım. Ama durumumuzun ne olacağını değil bu sorumluluğun altından nasıl kalkarım diye düşünüyordum. Ama inanın niyet ihlaslı olunca işler kolaylaşıyor. Bu eziyetlere rağmen çok şükür kızım doğdu. Nihayet şu an 6 yaşında ve namaz surelerini biliyor. Kur’an’a geçmek üzere. Allah’a çok şükür ben bu gün ölsem arkamdan 1 Fatiha 3 İhlas okuyacak bir kızım var.

Eğer o gün o doktorun lafıyla bir hata yapsaydım Fatihayı arkamdan okuyan olmadığı gibi lanete de uğrayabilirdim. Allah’ım çok şükür böyle acı yaşatmadın. Şunu söylüyorum her zaman bizim bilmediğimizi bilen bir Allah var.

Emanetimizi ona bırakalım o bizden daha iyi bakıyor.

Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş